Termeni si conditii

                                                 TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE              

                                                     EUROBURSATRANSPORT.RO ®

 

CAP. I  Introducere

 

             EuroBursaTransport®

              Este aplicatia informatica gazduita la adresa Internet www.eurobursatransport.ro  , precum si la alte adrese de Internet, numita in continuare Administratia Bursei, cu denumirea completa "Euro Bursa Transport®".

EuroBursaTransport ® este o platforma web utila atat transportatorilor cat si clientilor acestora, fiind locul unde acestia intra in legatura unul cu celalalt, precum si locul unde se intalneste cererea cu oferta de transport marfa.

EuroBursaTransport®  este o platforma unica pe piata burselor de transport deoarece include tehnologii de ultima ora ceea ce face ca utilizarea ei sa fie foarte simpla, intuitiva si ergonomica. EuroBursaTransport® cuprinde module cum ar fi transport marfuri rutier, transport feroviar, transport  aerian si transport maritim/fluvial si multe altele.

              Pentru a deveni membru Euro Bursa Transport si pentru a utiliza aplicatia , va rugam sa va inregistrati, completand cu atentie si date reale formularul de inscriere iar daca sunteti deja membru va rugam sa va autentificati utilizand userul si parola stabilte de dvs.

              Utilizarea si copierea informatiilor din interiorul site-ului in vederea republicarii sau folosirea lor in alte scopuri decat cele mentionate in termeni si conditii, fara acordul Administratiei EuroBursaTransport ® este interzisa.

 

Membru EuroBursaTransport.

              Este persoana juridica (denumita si compania sau firma) care in urma inscrierii in EuroBursaTransport , beneficiaza de serviciile EuroBursaTransport, prin operarea acesteia de catre prepusii sai persoane fizice: administrator, salariati, etc. O companie (firma) nu se poate inscrie multiplu in EuroBursaTransport . Inscrierea si obtinerea calitatii de membru se face pe baza unicitatii codului de identificare fiscala. Un membru, ramane activ si, pe cale de consecinta, mentionat in lista membrilor EuroBursaTransport, atit timp cat are un abonament valabil.
              De asemenea, nimeni nu poate cere retragerea calitatiii de membru daca impotriva acestuia a fost declarat un incident de orice fel.

              Membrii raspund pentru toate datele sau informatiile publicate de firmele pe care le reprezinta. Echipa de conducere a EuroBursaTransport  nu va putea fi trasa la raspundere in nici un fel pentru datele sau informatiile postate pe site de catre membrii EuroBursaTransport.

 

 

Utilizator al EuroBursaTransport  .

              Este persoana fizica, administrator sau salariat al companiei membru al EuroBursaTransport, deja posesoare a unui username(ID) si o parola, foloseste in numele si in folosul strict si doar al companiei al carei prepus este, aplicatia EuroBursaTransport. Un cont este utilizabil de catre o singura persoana - utilizator. Numarul de conturi pe Bursa va fi definit de catre companie, functie de cati utilizatori curenti isi va desemna cate un cont pentru fiecare extrautilizator in parte. Un cont nu poate deschide sesiuni simultane multiple pe aplicatie.

 

Administratia Bursei sau Administratia.

              Este echipa care administreaza aplicatia.

              Administratia vegheaza la buna functionare din punct de vedere tehnic a aplicatiei informatice si la respectarea regulilor de mai jos de catre Membrii Bursei si utilizatorii sai.

 

 

CAP. II - Functionalitate EuroBursaTransport

 

              Cu toate ca tranzactiile doar se initiaza pe EuroBursaTransport, ele incheindu-se intre parti fara informarea sau participarea efectiva a Bursei Transport, odata acceptata tranzactia intre cele doua parti, determina stergea obligatorie si imediata a postarii privind marfa sau camionul activ, insa nu reprezinta un contract intre ofertant si ofertat, care vor finaliza ulterior, in mod obligatoriu, pe cont propriu, a unui contract de transport. Totusi, Administratia EuroBursaTransport  va lua toate masurile legale si care stau in putinta sa ofere un nivel de siguranta cit mai inalt, limitand pe cat posibil posibilitatile de frauda sub orice forma. Totodata, Administratia EuroBursaTransport  stimuleaza toti utilizatorii Bursei  sa raporteze tentativele de frauda de orice natura si va stimula utilizatorii EuroBursaTransport  sa declare plati neonorate in favoarea companiilor membre, in special prin instrumente bancare (refuzate), de catre alte companii membre.

              Prin inscrierea acceptata de Administratia EuroBursaTransport, o companie capata statutul de membru EuroBursaTransport. Persoana care efectueaza inscrierea companiei devine si utilizator pe EuroBursaTransport al companiei respective. Renuntarea la calitatea de membru este posibila oricind ulterior inscrierii, cu conditia sa nu fi produs incidente sau sa i se fi retras calitatea conform vreuinei prevederi a regulamentului, caz in care compania ramane mentionata in lista incidentelor. Orice membru al EuroBursaTransport  este activ doar atat timp cat are un abonament activ. Odata inregistrat sunteti abonati in mod automat la newsletter. Acestea vor fi trimise catre membrii EuroBursaTransport  ori de cate ori Administratia EuroBursaTransport  considera necesar acest lucru.

              Din motive de securitate si a eradicarii pe cat posibil si cat mai eficiente a fraudelor intre membrii EuroBursaTransport,  orice companie are obligatia sa declare in momentul inscrierii datele legale ale firmei: cod unic de inregistrare, numar de ordine la Registrul Comertului, codul CAEN, adresa sediului social, numele administratorilor, precum si locatiile companiei de unde salariatii companiei opereaza EuroBursaTransport  (puncte de lucru, birouri, etc), precum si adresa postala de corespondenta, telefon, fax, etc.,date mentionate in formularul de inscriere.

              De asemenea, administratia poate cere oricand date suplimentare firmei membre a EuroBursaTransport  pentru elucidarea oricarei suspiciuni care, la randul ei, firma este obligata sa dea informatiile solicitate sub sanctiunea retragerii dreptului de a utiliza aceasta platforma web, EuroBursaTransport.

                1.Utilizatorul aplicatiei.

              Dintre persoanele de contact mentionate in locatiile companiei, se definesc utilizatorii aplicatiei. Utilizator al companiei este cel ce a inscris compania in EuroBursaTransport. Dupa aceea, acest utilizator poate defini dintre persoanele de contact alti extrautilizatori (utilizatori suplimentari).

                2.Accesul.

              Accesul se face pe baza de abonament gratuit pentru o perioada de 30 de zile denumit ACTIVE FREE. Abonamentul gratuit intra in vigoare de la data inscrierii in EuroBursaTransport, dupa verificarea in prealabil a datelor indroduse la inregistrare urmata de validarea calitatii de membru de catre Administratia Bursei. Cind firma isi activeaza un abonament, un utilizator primeste drept de acces pe durata abonamentului ales. Pentru accesarea simultana a  EuroBursaTransport de catre mai multi utilizatori din cadrul aceleiasi firme se activeaza, pe durata abonamentului, extrautilizatorii.

                3.Frauda.

              Se defineste ca o activitate desfasurata in EuroBursaTransport  in scopul atragerii de foloase necuvenite sub orice form sau in scopul inselarii prin orice mijloc a celorlalti membri ai bursei. Din toate posibilele forme de frauda, cele mai grave si raspandite in mediul electronic, similar EuroBursaTransport sunt:

-  fapta de intermediere, sau chiar tentativa, a serviciului de transport prin care vinzarea serviciului se face la un pret inferior cumpararii sale;

-    fapta de substituire, sau chiar tentativa, de identitate la preluarea incarcaturii;

              Orice atragere de foloase necuvenite, reclama, fraude sau atingere in activitate a celorlalti membri ai EuroBursaTransport  se termina, fara exceptie, cu suspendarea definitiva a accesului la contul creat fara nici o notificare in prealabil si fara returnarea taxei de acces. 

               4.Raspundere.

              Indiferent de numarul sau de utilizatori sau extrautilizatori, raspunderea membrului  EuroBursaTransport  ca persoana juridica este unica pentru toti utilizatorii. Cea mai importanta raspundere a membrilor este angajata in intarzierile de plata, incidentele de plata si de transport si atrag raspunderea companiei  membru al Bursei EuroBursaTransport, si nu a contului care a publicat marfa. Autorul incidentului este compania, nu utilizatorul companiei. Retragerea calitatii de membru al EuroBursaTransport nu implica si nu obliga restituirea contravalorii abonamentului platit.

              Raspunderea personala a prepusilor companiei membru al Bursei EuroBursaTransport cat si raspunderea personala a utilizatorilor se angajeaza in continutul oricaror postari pe paginile bursei, in respectarea contextului si a destinatiei paginilor. Raspunderea utilizatorilor este distincta de raspunderea membrilor bursei pentru care acestia opereaza EuroBursaTransport. Totusi in unele situatii raspunderea utilizatorului poate atrage raspunderea companiei la care lucreaza.

              Totalitatea informatiilor depuse de utilizatorii EuroBursaTransport  sunt imediat si neconditionat puse la dispozitia tuturor celorlalti utilizatori, respectand regulile de operare. Informatiile nu sunt obiectul nici unei prelucrari sau selectari prealabile publicarii.

              In nici o imprejurare si sub oricare motiv raspunderea Administratiei EuroBursaTransport nu va putea fi atrasa sau invocata in raport cu datele sau informatiile publicate de catre utilizatorii bursei.

                5.Probarea afirmatiilor.

              La solicitarea oricarui membru EuroBursaTransport, adresata prin Administratie, sau la solicitarea Administratiei EuroBursaTransport , inscrisurile postate pe proprie raspundere vor trebui sustinute (probate) de catre declarantii acestora cu documente indeajuns doveditoare in termen de maximum 48 de ore de la primirea solicitarii.

                6.Limbajul.

              In postarile pe paginile acestei burse este interzisa utilizarea unui limbaj vulgar sau ofensator sau orice postare nesustinuta de argumente sau probe.

               7.Postarea in context.

              Este obligatia utilizatorilor de a respecta destinatia paginii pe care posteaza. Exemple de context ce trebuie a fi respectat:

a)       este interzisa preluarea sau utilizarea informatiilor din interiorul site-ului in vederea republicarii fara acordul scris al Administratiei;

b)      anunturile de mica publicitate trebuie corect incadrate in tipul de tranzactie si in domeniu;

c)       marfurile, camioanele, contractele (de marfuri, de camioane) se posteaza pe paginile corespunzatoare;

d)      ofertele si cererile de parteneriate se posteaza pe pagina contracte, nu pe lista de discutii;

e)       in lista de discutii, deschiderea subiectelor trebuie corect incadrata in domeniul pe care se face deschiderea;

f)        in modulul "Discutii" nu se fac afirmatii incriminatoare la companii reale si existente deoarece nu se pot proba in cadrul acestui modul;

g)      comentariile adaugate la subiecte deschise in modulul "Discutii" trebuie sa respecte contextul subiectului;

h)      comentariile privind incidentele de orice natura nu isi au locul in modulul DISCUTII pentru acest lucru folosindu-se, in mog gratuit, sectiunea INCIDENTE;

              Comunicarea se face in mod uzual prin mesaje e-mail, prin mesageria interna din cadrul acestui site si numai in mod exceptional, prin fax sau telefonic. Utilizatorilor EuroBursaTransport le revine raspunderea mentinerii in functiune a contului de mail declarat in fisa de cont pentru a nu putea invoca in nicio imprejurare neprimirea mesajelor Administratiei. Limbile de comunicare a mesajelor Administratiei EuroBursaTransport sint romana si engleza, si prin exceptie italiana, franceza, maghiara, bulgara, rusa, poloneza si turca.

              In subiecte de interes propriu care nu implica urgenta, comunicarea se face prin mesaje email sau prin mesageria interna din cadrul acestui site. Pentru urgente sau solicitarea asistentei, se apeleaza telefonic la numerele de telefon afisate pe site la pagina Contact. Sub nici un motiv nu se foloseste in modulul DISCUTII pentru probleme individuale sau nelamuririle pe care utilizatorul le are cu Administratia EuroBursaTransport.

.

 

Cap. III - Incidente

 

 1. Incident de plata .

Este considerata acea intarziere de plata care depaseste scadenta facturii declarate, neperimata din punct de vedere juridic in momentul declararii ori  fila BO sau CEC emis in favoarea declarantului, refuzat de banca si neperimat juridic, situatie in care nu conteaza nici valoarea nici scadenta, ci doar faptul ca promisiunea de plata nu a fost onorata. Incidentele de plata de orice fel nestinse nu se perimeaza. Declarantul este considerat membrul EuroBursaTransport in numele careia unul din utilizatorii sai a declarat un incident de plata denumit DECLARANT iar reclamata este considerat membrul(sau nu) al EuroBursaTransport care a produs un incident de plata denumita FIRMA RECLAMATA.

 1. Incident de transport.

Este aceea situatie produsa de un transportator, de expeditorul sau destinatarul marfii, contrar prevederilor contractuale dintre parti. Declarantul este considerat membrul EuroBursaTransport in numele careia unul din utilizatorii sai a declarat un incident de transport denumit DECLARANT iar reclamata este considerat membrul EuroBursaTransport care a produs un incident de transport denumita FIRMA RECLAMATA.

 1. Incidentul de munca.

Este acea situatie produsa de un angajator in legatura cu un  angajat al sau sau situatia reclamata de angajat fata de angajatorul sau.

 1. Incidentul de depozitare.

Este situatia ivita intre partile dintr-un contract comercial specific prin care  este reclamata nerespectarea prevederilor contractuale vreuneia dintre parti cu privire la obligatiunile sau sarcinile stabilite in respectivul contract reclamat.

Important:
Pentru fiecare incident probat in care sunteti reclamat veti fi sanctionat disciplinar cu o masura pe care o denumim generic "amenda" si urmata de blocarea accesului la bursa pana la achitarea acestei amenzi intr-un cauntum care fi stabilit ulterior iar pentru acest lucru fiecare membru (firma) va trebui sa depuna intr-un cont care va fi de asemenea comunicat, o suma de bani cu titlu de "garantie", care sa acopere eventulalele incidente in care sunteti reclamati. 


Semnul OK   . Marcheaza un incident de orice natura ca fiind rezolvat.
Semnul NO  . Marcheaza un incident de orice natura ca inca activ; Dand click pe acest semn acesta  se va transforma in semnul OK, doar in situatia in care datorita a fost achitata.
Semnul refresh automat. Optiunea pentru primirea automata a marfurilor/camioanelor care se potrivesc profilului ultimei cautari executate, publicate dupa formularea cautarii.

 

 

CAP. IV  Module EuroBursaTransport

 

1.           Modulul MARFURI(Marfuri disponibile).

              Da posibilitatea de a vizualiza marfurile active. Tot aici exista posibilitatea sortarii acestor marfuri dupa locul de incarcare, locul de descarcare, greutatea marfii, tipul de camion, tipul de marfa, tipul de traseu, dupa data postarii, etc

2.           Modulul CAMIOANE(Camioane disponibile).

              Da posibilitatea de a vizualiza camioanele active. De asemenea, exista posibilitatea sortarii acestor camioane dupa locul de incarcare, locul de descarcare, greutatea marfii, tipul de camion,tipul de marfa, tipul de traseu, dupa data postarii, etc

3.          Modulul CONTRACTE

             Da posibilitatea de a vizualiza contractele valabile.

4.          Modulul DEPOZITE

             Da posibilitatea de a vizualiza depozitele sau spatiile de logistica.

5.          Modulul INCIDENTE

             Da posibilitatea de a vizualiza incidentele de orice natura declate de catre membrii Bursei Transport.

6.          Modulul ANUNTURI

             Da posibilitatea de a vizualiza anunturile de mica publicitate postate de catre utilizatorii Bursei Transport.

7.          Modulul JOBURI

             Da posibilitatea de a vizualiza locurile de munca valabile postate de membrii Bursei Transport.

8.          Modulul COMPANII

             Da posibilitatea de a vizualiza firmele inscrise in aceasta EuroBursaTransport.

9.          Modulul STIRI/NOUTATI

             Da posibilitatea de a vizualiza noutatile sau stirile de interes.

10.       Modulul DOCUMENTE UTILE

             Da posibilitatea de a vizualiza documente utile in domeniul transportului.

11.       Modulul LEGISLATIE

             Da posibilitatea de a vizualiza legislatie din domeniul transportului.

12.       Modulul DISTANTE TARIFARE

             Da posibilitatea de a calcula online distanta dintre doua localitati .

13.       Modulul CONTUL MEU

a)       MARFURI (Marfuri proprii)

-  ADAUGA - Adauga marfuri noi;

-  EDITEAZA - Editeaza sau modifica marfurile deja existente;

b)      CAMIOANE (Camionele proprii)

-  ADAUGA - Adauga camioane libere noi;

-  EDITEAZA - Editeaza sau modifica camioanele deja existente;

c)       CONTRACTE

-  ADAUGA - Adauga contracte noi;

-  EDITEAZA - Editeaza sau modifica contractile deja existente;

d)      MESAJE

-  PRIMITE - Verificare mesaje primite;

-  TRIMISE - Vizualizeaza mesajele trimise;

e)       STIRI

-  ADAUGA - Adauga propria stire sau noutate;

-  EDITEAZA - Modifica propria stire;

f)        DISCUTII

-  ADAUGA - Adauga tema de discutie;

-  EDITEAZA - Vizualizeaza discutiile deja postate;

g)       JOBURI

-  ADAUGA - Adauga loc de munca vacant sau solicitare de loc de munca;

 -  EDITEAZA- Vizualizeaza locurile de munca sau cererile deja postate;

h)       INCIDENTE - lista incidente postate

i)        CALENDAR - Calendarul este o aplicatie foarte utila pentru dumneavoastra cu ajutorul careia nu veti mai  

rata niciodata un eveniment important. Utilizare: Daca doriti sa adaugati un eveniment   

apasati dublu click pe data in care doriti sa-l adugati. Acesta va fi afisat in patratelul zilei in  

care a fost postat, astfel fiind foarte usor de reperat de catre dvs.

j)       FACTURI -  situatia facturilor firmei dvs.

              Administratorul EuroBursaTransport  - RIDEC SOFT SRL, emite catre companie ce doreste a deveni membra bifeaza ca doreste reinnoirea abonamentului, bifeaza faptul ca si-a insusit regulamentul acestei burse si, automat, i se va elibera o factura pe care utilizatorul companiei o va plati imediat, si, conform legislatiei actuale aflata in vigoare, Administratia EuroBursaTransport , nu va mai trimite postal facturi, iar compania membru al Bursei are obligatia sa isi descarce si sa isi inregistreze facturile emise de RIDEC SOFT SRL, facturi ce se gasesc in modulul FACTURI.

 

14.        Abonament.

              Pentru a putea beneficia de servicii EuroBursaTransport, compania ce doreste a achizitiona abonamentul ACTIVE FREE si Administratia activeaza abonamentul, dupa verificarea in prealabil si a datelor introduse .             

              Administratia EuroBursaTransport  poate refuza accesul la facilitatile bursei sau poate refuza inscrierea in aceasta bursa fara a avea obligatia de a da relatii despre motivele refuzului.

15.        Utilizator.

              Este strict interzisa autentificarea pe EuroBursaTransport de catre alta persoana decit cea mentionata in fisa de utilizator.

16.        Extrautilizatori.

              Pentru companiile cu acces prin abonamentul ACTIVE FREE se pot introduce maxim 50 extrautilizatori .

 

CAP. V - Conditii generale de utilizare a EuroBursaTransport

 

A.          Contractul.

              Inscriererea in EuroBursaTransport si folosirea serviciilor oferite se face conform contractului impus de RIDEC SOFT SRL. Orice membru, prin inscrierea sau reinnoirea abonamentului, considera ca acceptate regulile mentionate in Termeni si Conditii si primirea de newsletter.

B.          Publicarea marfurilor:

 1. -marfa trebuie sa fie reala, a companiei autoare a anuntului sau a clientului in cazul intermediarului;
 2. -nu poate fi publicata in numele unei terte entitati;
 3. -nu poate fi publicata de mai multe ori simultan;
 4. -marfa trebuie stearsa imediat cum i s-a gasit solutie de transport;
 5. -in intermediere, este interzisa publicarea marfii la un pret mai mare decit cel obtinut in amontele tranzactiei;
 6. -dupa initierea tranzactiei cu ajutorul EuroBursaTransport, este interzisa transmiterea comenzii/contractului de pe alta companie decat autoarea anuntului; 
 7.               Administratia EuroBursaTransport recomanda staruitor:

a. afisarea conditiei de marfa de grupaj sau de marfa de camion complet;

b. pentru companiile rezidente in RO, mentionarea pe proprie raspundere a unei licente de intermediere actual valabila in fisa companiei in prealabilul publicarii marfii;

c. afisarea pretului oferit;

d. evitarea speculei si detinerea unor cunostinte temeinice despre costurile transportului rutier, astfel incat preturile oferite camioanelor complete sa acopere costurile minimale de transport;

 

C.          Publicarea unui camion disponibil:

a. nu poate fi publicat in numele unei terte entitati;

b. daca e cazul, la plecare se va introduce obligatoriu o localitate iar pentru destinatie se va publica cu mentiunea destinatie Oriunde;

c. camionul trebuie sters imediat cum i s-a gasit incarcatura;

d. dupa initierea tranzactiei cu ajutorul EuroBursaTransport, este interzisa confirmarea comenzii/contractului de pe alta companie decat autoarea anuntului;

e. Administratia BursaTransport recomanda staruitor afisarea conditiei de camion deja partial grupat sau de disponibil in intregime iar pentru companiile rezidente in RO si detinatoare de camioane MTMA > 3,5to, mentionarea pe proprie raspundere a unei licente de transport actual valabila in fisa companiei in prealabilul publicarii camionului precum si afisarea tarifului solicitat;

 

              Declararea incidentelor.

              Administratia EuroBursaTransport recomanda staruitor sa declare acele incidente care pot fi evaluate transant si fara puncte de vedere echivoce si poate fi declansata de catre declarantul incidentului imediat dupa depasirea scadentei contractuale. Orice declaratie care implica puncte de vedere diferite si sustenabile ale declarantului, respectiv autorului, se vor retrage din lista incidentelor sau nu vor fi publicate, fiind de competenta instantei judecatoresti.

              Documentatia necesara, dupa caz:

-  comanda/contractul care sta la baza incidentului;

-  factura/facturile emise si neincasate, corect intocmite din punct de vedere legal si contractual;

-  documentele justificative prevazute in contract/comanda si de legislatia in vigoare;

              Documentatia se trimite fie scanata, la adresa office@eurobursatransport.ro , fie pe numarul de fax al Administratiei EuroBursaTransport, raportarea incidentului se considera incheiata in momentul primirii documentatiei complete.

              Raportarea incidentului se face catre Administratia EuroBursaTransport. In prima faza Administratia EuroBursaTransport verifica daca documentarea incidentului pusa la dispozitie de declarant este sustenabila. Apoi Administratia EuroBursaTransport discuta cu ambele parti si incearca stingerea amiabila a incidentului si rezolvarea amiabila fara publicarea lui.

In caz contrar, in maxim 48 ore de la declansarea incidentului, incidentul va fi publicat.

In functie de situatia data incidentul declarat se poate publica si imediat.

              Rezolvarea incidentului este marcata de catre autor sau de Administratia EuroBursaTransport printr-un click pe semnul (incident activ) care va deveni imediat (incident rezolvat).

 

               

CAP. VI - Masuri EuroBursaTransport

1.           Modificarea Termeni si conditii EuroBursaTransport.

              Scopul aplicatiei este si va ramine cel declarat la inceput. Cu toate acestea, in raport cu noile imprejurari ce pot surveni in functionarea sa, Administratia EuroBursaTransport isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament precum si tarifele serviciilor oferite.

              Cu 5 zile inaintea intrarii sale in vigoare va anunta la sectiunea STIRI a EuroBursaTransport acest lucru; in cazul in care beneficiarii nu accepta modificarile, in 5 zile de la modificare contractul inceteaza de plin drept;

2.           Refuzul admiterii unei companii in EuroBursaTransport ca membru.

              Administratia EuroBursaTransport poate respinge inscrierea pentru suspiciuni de legaturi de orice fel cu companii suspendate in privinta actionarilor, asociatilor, administratorilor si utilizatorilor sau in baza informatiilor ce conduc la un risc mare in relatii comerciale. Administratia EuroBursaTransport nu are obligatia sa furnizeze aceste informatii.

3.           Retragerea calitatii de membru unei companii. Implicit in acest caz sint suspendate definitiv toate conturile (utilizatori si extrautilizatori) membrei EuroBursaTransport:

a. pentru emiterea unui BO/CEC refuzat in favoarea altui membru EuroBursaTransport;

b. pentru frauda(prin orice metoda posibila);

c. pentru furnizarea de informatii false;

d. la inscrierea in EuroBursaTransport in fisa companiei, in special referitor la licentele de transport si de intermediere ale companiilor rezidente in RO;

e. ordine de plata ulterior retrase/neonorate sau falsificate, la stingerea intarzierilor sau incidentelor de plata;

f. in baza informatiilor culese prin orice metoda care ne indica un risc mare in relatii comerciale in defavoarea membrilor EuroBursaTransport.
Administratia EuroBursaTransport nu are obligatia sa furnizeze aceste informatii !!!

g. pentru nerespectarea repetata a Regulamentului de catre utilizatorii sai;

 

              Suspendarea temporara a calitatii de membru.

              Implicit sint suspendate temporar toate conturile (utilizatori si extrautilizatorii) companiei membra a EuroBursaTransport in situatii in care acel membru a fost avertizat de anumite nereguli privind utilizarea prezentei burse de transport si nu a dat curs recomandarilor din partea Administratiei EuroBursaTransport. Suspendarea temporara poate fi activata fara avertizarea membrului avertizat si fara a da explicatii despre motivul suspendarii temporare.

 

              Stergeri fara atentionarea autorului.

              Administratia EuroBursaTransport poate sterge postarile utilizatorilor care sunt considerate ca fiind nepostate la rubrica respectiva sau care, din informatiile Administratiei, pot afecta bunul mers al EuroBursaTransport sau ar afecta interesele membrilor. Administratia EuroBursaTransport nu are obligatii de a da relatii despre motivele stergerilor.

 

              Inchiderea de subiecte din modulul DISCUTII.

              Este echivalenta cu stergerea, avind in plus semnificatia atentionarii iesirii din contextul listei de discutii.

 

              Pretentiile membrilor EuroBursaTransport.

              Compania membru al aplicatiei EuroBursaTransport nu are dreptul la returnarea contravalorii abonamentelor deja platite in caz de retragere a calitatii de membru, din oricare motiv si fara nici un fel de motivare din partea Administratiei EuroBursaTransport.