Ajutor

 

     Euro Bursa Transport este aplicatia web activa la adresa de web www.eurobursatransport.ro creata cu scopul de a intermedia cererea si oferta din domeniul transportului rutier de marfa intern si international.

     CONT: Cum iti creezi cont?

     Trebuie sa accesezi butonul „Inregistrare” aflat in casuta de autentificare, pe prima pagina (Home) a site-ului. Urmeaza toti pasii completand informatiile reale cerute de formularul de inregistrare,informatii care vor fi verificate de catre administratia bursei iar in cazul in care vom gasi informatii false vom sterge imediat contul creat pe baza acestor informatii false. Dupa ce iti creezi cont acesta urmeaza sa fie validat in cel mai scurt timp posibil. Dupa validare te vei putea loga utilizand user-ul si parola folosite la inregistrare si vei avea acces la toate listele si informatiile din bursa.

     BURSA: Cum folosesti bursa de transport?

     Odata autentificat (logat) vei putea sa folosesti in totalitate bursa. Utilizand meniul vertical din partea stanga vei putea sa adaugi marfa, camion, depozit, sa trimiti mesaje, stiri, anunturi, incidente, etc. Utilizand meniul orizontal din bara superioara a sitelui, vei avea acces la toate informatiile din bursa vizualizand camioanele, marfa, depozitele si toate informatiile incarcate in bursa de transport.
      In partea dreapta a oricarui anunt postat, fie el marfa, camion, job, anunt sau oricare altul vei gasi "edit", functie care da posibilitatea de a modifica anuntul postat si dupa modificare va urca in prima pozitie din categoria sa si vei mai gasi si un "X" de culoare rosie, functie care da posibilitatea de a sterge anuntul respectiv.

     UTILIZATORI: Cum schimbi sau adaugi un utilizator sau mai multi, respectiv parole si date despre acestia?

     Initial la crearea unui cont se introduce un Utilizator Administrator. Acesta poate introduce la randul sau alti utilizatori (pana la 50 utilizatori) care pot folosi bursa in acelasi timp. Poti face acest lucru astfel: accesezi butonul „UTILIZATORI” aflat in bara verticala din partea stanga a site-ului. In partea din dreapta vei observa casuta de culoare gri ce contine utilizatorul administrator introdus la inscriere. Daca doresti sa modifici informatiile acestui utilizator (parola, nume, etc) acceseaza Edit si opereaza modificarile dorite, apoi click pe Salveaza. De asemenea, daca doresti sa adaugi un Utilizator Secundar (poti introduce pana la maxim 5 utilizatori secundari), completeaza datele acestuia in formular si apoi Salveaza. Vei observa ca acesta va fi adaugat in casuta gri deasupra Utilizatorului Administrator. Poti opera modificari la acest utilizator (nume, parola, etc) apasand click pe Edit sau il poti sterge apasand click pe X (butonul de culoare rosie). Este foarte important de mentionat faptul ca doar Utilizatorul Administrator poate opera aceste modificari (parola, nume, e-mail, etc), atat asupra contului lui, cat si a celorlalti Utilizatori Secundari. Astfel, atunci cand te autentifici (login) sub un utilizator secundar vei observa ca butonul Utilizatori nu se mai gaseste in meniul vertical din partea stanga, deoarece cum spuneam numai Utilizatorul Administrator are dreptul de a opera modificari la nivel de utilizatori.

     Diferenta dintre un Utilizator Administrator si un Utilizator Secundar:

     Utilizatorul Administrator este primul utilizator creat. Este cel care creeaza contul pe www.EuroBursaTransport.ro si cel care are dreptul exclusiv de administrare. Pe langa faptul ca poate efectua actiuni la nivel operational (adauga/sterge camion, adauga/sterge marfa, adauga/sterge depozit, etc), acesta poate efectua si modificari la nivel de administrare cont (modificari la nivel de cont, la nivel de utilizatori, la nivel de facturi, etc)

     Utilizatorul Secundar este cel care este creeat de catre Utilizatorul Administrator si caruia i se acorda dreptul de a utiliza bursa doar la nivel operational. Acesta are acces la toate listele si informatiile din bursa (cererea si oferta),  poate adauga/sterge camion, adauga/sterge marfa, adauga/sterge depozit, poate trimite si citi mesaje, anunturi, adauga/vizualiza incidente samd.